Hoi, ik ben Sharvan Bhairosingh, 26 jaar oud en ben een gepassioneerde foto- en videograaf.
Met trots wil ik jullie kennis laten maken met mijn werk en mijn passie voor het vastleggen van bijzondere momenten.
Ruim 4 jaar geleden begon mijn reis in de wereld van fotografie en videografie. Het was altijd al mijn droom om door middel van beelden verhalen te vertellen, dus kocht ik in 2018 mijn eerste camera. Fotograferen en filmen bracht alles wat ik leuk vond bij elkaar.
Het was de perfecte combinatie van mijn liefde voor creativiteit, ondernemerschap en het vermogen om anderen blij te maken. Met Siron Media richt ik me op een breed scala aan projecten, variërend van bruiloften vol emotie en prachtige portretten tot het creëren van aantrekkelijke content voor bedrijven en evenementen. Ik geloof dat elk moment, groot of klein, waardevol is en een verhaal verdient om verteld te worden!
Wat maakt fotografie en filmen zo speciaal voor mij? Het is mijn creatieve uitlaatklep, de mogelijkheid om iets nieuws te creëren en mensen blij te maken. Ik voel me bevoorrecht om deel uit te maken van de belangrijkste momenten in het leven van mensen, of het nu gaat om het vastleggen van de liefde tussen twee mensen tijdens hun huwelijksceremonie, een vette portretshoot, aantrekkelijke content voor bedrijven of het vastleggen van de schoonheid van een bestemming tijdens een reis.
Ik geloof dat het vastleggen van beelden niet alleen gaat om het registreren van de fysieke aspecten, maar ook om het overbrengen van de emotie en het creëren van een blijvende herinnering, het liefst zo creatief en cinematisch mogelijk.
Mijn doel met Siron Media is om mensen het “wow” gevoel te geven en waarde te creëren voor de lange termijn. Mijn stijl is het best te omschrijven als cinematisch, creatief, vol emotie, betrokken en professioneel.
Samenwerken met mij betekent dat je kunt rekenen op iemand die gepassioneerd is over zijn werk en er alles aan zal doen om jouw visie tot leven te brengen. Daarom luidt mijn motto ook: Van visie naar beleving - Siron Media creëert uw onvergetelijke ervaring!
Ik kijk ernaar uit om samen te werken en onvergetelijke momenten vast te leggen. Als je meer wilt weten of als je interesse hebt in mijn diensten, aarzel dan niet om contact op te nemen via DM of info@sironmedia.com
Back to Top