"Een dag om nooit te vergeten, verdient een herinnering voor het leven"
Hoi, wat leuk dat jullie trouwplannen hebben! Op jullie mooiste dag wil je natuurlijk de mooiste herinneringen creëren. Dit zou ik graag voor jullie willen doen.
Foto's en video's zijn de perfecte manier om deze dag vast te leggen en natuurlijk te delen met vrienden en familie. Hoe leuk is het om samen regelmatig terug te blikken naar jullie mooie dag!
Daarom zorg ik ervoor dat jullie professionele beelden krijgen die aansluiten op jullie wensen. Samen werken we aan een mooi plan, zodat de mooiste en meest memorabele momenten worden vastgelegd. 
Waarom kiezen voor Siron Media?
Bruiloften vastleggen is echt mijn passie! De droom die ik als 16 jarige had, heb ik eindelijk kunnen verwezenlijken, waardoor ik echt geniet tijdens het filmen en fotograferen van een bruiloft.
Het blijft prachtig om zoveel emoties, gezelligheid, leuke mensen en sfeer te zien en ik voel me persoonlijk betrokken, waardoor ik altijd ga voor de beste resultaten.
Mijn stijl is spontaan, cinematisch en creatief en ik krijg vaak als reactie dat mijn werk doet denken aan de kwaliteit van een speelfilm. Daarom maak ik ook gebruik van professionele camera's (4K) en geluidsopname apparatuur.
Kortom: Zoeken jullie iemand die kwaliteit biedt, werkt met een lach op zijn gezicht en spreekt mijn stijl jullie aan? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via dit contactformulier 
Bekijk hier een korte preview en andere voorbeelden
Review Sanne: 
Wij krijgen dagelijks nog berichtjes van onze gasten dat de film zo mooi is en zo goed bij ons past! Het geluid van de video is super goed waardoor wij de hele ceremonie nog eens kunnen terug luisteren. Sharvan is geduldig, rustig en zeer professioneel! Wij hebben echt een heel goede ervaring met hem en raden hem zeer aan!
Back to Top